Ring på telefon 43 45 08 16

Kontakt

Fabriksparken 23, 2600 Glostrup
(indkørsel om hjørnet fra Farverland)


Telefon +45 43 45 08 16
Telefax +45 43 43​ 33 13
E-mail: euroflexdesign@adr.dk

CVR-nummer: 25538099

Markiser

​Vores markiser giver en effektiv afskærmning mod solen, både indenfor i stuerne og ude på terrassen. Man kan let bestemme, hvor meget sollys og varme man ønsker. Det er en fordel i forhold til flere andre former for solafskærmning, som ikke kan indstilles. Vore markiser er også flotte at se på og der er garanti for holdbarheden.

Markiserne har en markisedug, der er beskyttet mod svamp. Markisestellet er effektivt beskyttet mod rust. Desuden er markisernes mekanik driftstabil. Disse afgørende punkter er vigtige for, hvor længe markiser kan holde. Vi har over 200 forskellige markiseduge til samme pris.​

Vi har tre hovedtyper af makiser:​

  • Faldarmsmarkiser
  • Terrassemarkiser
  • Kalechemarkiser

Faldarmsmarkiserne

Faldarmsmarkiserne har en enkel opbygning. De kan leveres med en kasette af anodiseret aluminium. Denne beskytter mod regn, snavs og sne. Markiserne kan også leveres uden kassette. Stellene kan monteres med vindsikrede arme, der kan låses i tre indstillinger. Markisen kan leveres i bredder op til 4,2 meter. På facader, hvor der er store belastninger, kan faldarmsmarkisen leveres i ekstra kraftig udførelse.

Terrassemarkiser

Terrassemarkiser er lige egnede til butikker, restauranter, caféer og private hjem. En altan eller terrasse med en markise bliver en god og meget mere anvendelig plads.

Markiserne har indbyggede fjedre i armene. Kombination af den rette vinkel mellem over- og underarmen holder dugen udspændt samt yder støddæmpning, når det blæser. Fjedrene i armene behøver aldrig efterjustering. Desuden er markisernes arme i leddene forsynet med selvsmørende lejer. Metaldelene består af extruderet, anodiseret aluminium eller valset, lakeret aluminiumsplade. Alle profiler kan leveres pulverlakerede.

Den klassiske kalechemarkise passer godt ind i såvel gammelt som nyt miljø og lige godt i private huse som i erhvervsbyggeri. Der findes seks grundmodeller.

Markisetypen kan dog også udføres i andre udformninger. Markisestellene og dugen er som i de andre markisetyper af høj kvalitet.Markiserne kan afhængig af type produceres med udfald op til 4 m og 12 m i bredden. Til erhvervsformål kan markisen leveres med firma logo på dugen eller kappen. 

Markiserne kan monteres med beskyttelsestag og gavle, som beskytter markisedugen mod snavs, regn og sne. Markisen monteres på væggen eller under tag. Den har trinløs indstilling. Betjeningen kan ske med aftagelig drejestang eller med el motor. De kan også leveres med sol- og vindautomatik. Samtlige profiler kan leveres pulverlakeret.​