​              

Kontakt

Fabriksparken 23, 2600 Glostrup
(Kjør rundt hjørnet fra Farverland)


Telefon +45 43 45 08 16
Telefax +45 43 43​ 33 13
E-mail: euroflexdesign@adr.dk

CVR-nummer: 25538099

Gardintyper

Lamelgardiner​

Lamelgardiner er populære, fordi de giver en meget fleksibel solafskærmning, er lette at betjene og ser flotte ud. De er specielt velegnede til store vinduespartier og som rumdelere.

Vores udvalg af lamelgardiner er stort og i mange farver. Lamellerne fremstilles i tekstil, pvc og aluminium. 

Lamelbredderne kan være 89 eller 127 mm. Nogle dessiner findes dog kun i den ene lamelbredde. Udvalget indholder også brandhæmmende lameller.

Fælles for alle lamelgardiner er, at de kan indstilles i den vinkel, man ønsker. F.eks. for at udelukke, at man kan se ind i stuerne udefra.

Priserne varierer fra de standardprægede, billigere produkter til de mere luksus-prægede lamelgardiner, designet for den kræsne kunde. Til hoteller, restauranter og lignende steder har vi brandhæmmende lameller.​

Tekstillamellerne findes i to bredder:

  • 89 mm.
  • 127 mm.

Aluminiumlameller findes i 3 bredder:

  • 50 mm.
  • 70 mm.
  • 89 mm.

PVC lameller findes i to bredder

  • 89 mm
  • 127 mm

Vi kan også levere lamelgardiner forsynet med motorer, eventuelt med fjernbetjening.​​​

Desuden kan vi levere lamelgardiner i specielle former, f.eks. med skrå overkant eller bueformet. Hvis man ikke selv kan klare monteringen, kan vores erfarne ansatte for en rimelig betaling klare opgaverne.​

Foldegardiner​

Foldegardiner kaldes også liftgardiner. Vores foldegardiner er professionelt fremstillet af erfarne syersker i vores gardinsystue. Foldegardiner er karakteriseret ved, at de lægger sig i vandrette folder, når de hejses op. Gardinerne er fastgjort på overskinnen med velcrobånd. Derfor er gardinerne nemme at afmontere, når de skal vaskes. Foldegardiner egner sig bedst til at sidde helt tæt på vinduerne. Man kan bruge alle typer stof.Gardinerne kan fremstilles med store eller små folder. Anvendes et meget kraftigt stof virker foldegardinet noget tungt. Betjeningen kan leveres som endeløs tekstilsidetræk eller kuglekædetræk. Vi kan også tilbyde snorelås.

Panelgardiner​

Panelgardiner består af brede baner af stof. Banerne er 60-80 cm, afhængig af vinduets størrelse. Panelerne er anbragt på et skinnepanel i selve karmen eller loftet. Stoffet er fastgjort på skinnerne med velcrobånd og de kan derfor nemt udskiftes.

Skinnerne bevirker, at panelerne glider ind over hinanden. Derfor kan det meste af vinduet være frilagt, hvis man ønsker dette. Panelerne kan nemt forskydes fra side til side.

De forskellige typer gardiner demonstrerer vi gerne i vores showroom i Stor-København. Her er gratis parkering.​

Luxaflex​