​              

Kontakt

Fabriksparken 23, 2600 Glostrup
(Kjør rundt hjørnet fra Farverland)


Telefon +45 43 45 08 16
Telefax +45 43 43​ 33 13
E-mail: euroflexdesign@adr.dk

CVR-nummer: 25538099

Plisségardiner

Der findes mange forskellige farver, typer og stoffer, også som mørkelægning og varmeafvisende. Plissegardiner passer med sine lige linjer fint, hvor man vil have moderne og elegant solafskærmning.

Plisségardiner kombinerer på en god måde design, lys og skygge. Desuden har plisségardiner den fordel, at de fylder meget lidt, når de er trukket op, og giver derfor frit udsyn.

Der findes også en type, hvor plisséen kan trækkes oppefra og ned. Det kan f.eks. være en fordel, hvis man vil skærme af for nysgerrige blikke

Under særlige forhold f.eks. i kontorer kan det være et problem, at der kommer lys ind gennem de huller, hvor snorene trækkes igennem. I sådanne tilfælde kan vi levere duettegardiner, der har to lag textil. Derved undgår man huller til snorerne.

Plisségardiner kan vi levere både i transparente og fulddækkende dessiner. Disse findes i et meget stort udvalg, både ensfarvede og mønstrede. En del af stofferne har en speciel bagside, der reflekterer solens varmestråler. De er derfor velegnede til f.eks. glasverandaer.

Til trekantede vinduer, tagvinduer og udestuer med skrå vinduer er plissègardiner særligt velegnede, fordi de monteres med en tynd wire, der fastholder plissegardinet.

Betjeningen kan være manuel med:

  • Snoretræk
  • Kædetræk
  • Håndgreb
  • Betjeningsstang

eller elektrisk med: Betjeningsstang, afbryder eller fjernbetjening.

For alle vores plisségardiner gælder, at de ser flotte ud og funktionen er effektiv og præcis.​

Luxaflex