Ring på telefon 43 45 08 16

Kontakt

Fabriksparken 23, 2600 Glostrup
(indkørsel om hjørnet fra Farverland)


Telefon +45 43 45 08 16
Telefax +45 43 43​ 33 13
E-mail: euroflexdesign@adr.dk

CVR-nummer: 25538099

Solafskærmning, der også er specielt energibesparende.

Der findes forskellige typer af solafskærmning og gardiner, der fremstilles på en sådan måde, at de også er energibesparende

1. Energibesparende plissegardiner.​

​​Luxaflex

Ved at behandle bagsiden af et plissegardin med en aluminiums- eller perlemorsbelægning, kan man opnå, at plissegardinet kaster varmen tilbage om sommeren og holder på varmen om vinteren.Ved at kombinere to lag plissegardiner - kaldet duettegardiner - kan man undgå de sædvanlige huller i plissegardinerne. Snoretrækket placeres nemlig mellem de to lag plisse. Dette specielle duette gardins unikke luftlommer holder effektivt varmen inde om vinteren og ude om sommeren. Installation af duettegardiner kan således være med til at opnå en ensartet temperatur i lokalet. Plisse- og duettegardiner findes i mange forskellige dessiner. Man kan således vælge netop den farve, struktur eller plissebredde, der passer bedst. Ligeledes findes der er række forskellige betjeningsmuligheder.Der kan leveres snorlås, greb, sidetræk, motor eller LiteRise.

2. Energibesparende persienner.

Luxaflex

Metapersienner kan fremstilles på en sådan måde, at den ene side er med de sædvanligt benyttede farver, den anden side er sølvbelagt. Om sommeren indstilles persiennernes lameller med sølvsiden udad mod ruden. Solens stråler reflekteres derved. Mellemrummet mellem persiennen og ruden opvarmes og derved trænger kun en mindre del af varmen ind i lokalet. Energi til nedkøling af rummet kan derved reduceres. Energiforbruget til nedkøling af rumtemperaturen er ofter tre gange så stor som den energi, der kræves til opvarmning af rummet. Når det er koldt udenfor om vinteren indstilles persiennernes lameller således, at sølvsiden på lamellerne vender indad i lokalet. Denne indstilling af lamellerne bevirker, at der fremkommer et isoleret rum mellem persiennens bagside og vinduesruden. Derved forbliver den opvarmede luft i lokalet.

3. Klimagardiner - afskærmning

​Vi forhandler to typer klimagardiner:Ray 1 og Ray 2, der er tekniske gardiner med høj funktionalitet i forbindelse med afskærmning mod varme og lys.Begge gardiner er transparente kvaliteter i Trevira CS med en aluminiumsbelægning på bagsiden. Belægningen kan reflektere en varierende grad af varmestråling og synligt lys, således at man bedre opnår et behageligt og sundt indeklima i lokalerr, der er udsat for store mængder sollys og varme.

Afskærmningsgardinerne er ikke mørklægningsgardiner men ligner og fungerer som traditionelle gardiner. Afskærmningen sker ved, at gardinerne enten reflekterer eller absorberer lys og stråler. I hvor høj grad der er tale om reflektion eller absorbtion, afhænger af tekstilets farve, idet en lys farve reflekterer mest, mens en mørk farve absorberer mest.

Ray1 og Ray 2 har forskellig reflektions- og absorbtionsstyrke, hvilket skyldes at Ray 2 er tættere vævet og demed har en stærkere effekt en Ray 1.

Rays to kvaliteter gør gardinerne særdeles velegnede til store vinduespartier, hvor man ønsker at skærme af for lys og varme uden at lykke dagslyset helt ude. De to gardinkvaliteter kan med fordel kombineres i samme vinduesparti. Den 240 cm brede vare kan vendes både lodret og vandret, hvilket giver den flere anvendelsesmuligheder og gør, at man i de fleste tilfælde undgår sammensyninger.

Ray 1 og Ray 2 er farvesat af italieneren Giulio Ridolfo, der har arbejdet mange år iden for mode og interiør. Farveskalaen har en del neutrale, præcise farver krydret med nogle få kraftfulde indslag. De i alt 13 farvestilinger findes i begge kvaliteter.

Nøjere tekniske informationer fremsende gerne.

Kvadrat

4. Energibesparende vinduesfilm

​Energi til opvarmning er blevet en stor udgift. Ved brug af Haverkamps specialfolie Opalvario system med plisseret solfilm - aluminiumsoverflade og monteret i kassetter er det beregnet, at der kan spares op til 40% i energibalancen. Dette er dokumenteret ved undersøgelser og beregninger i det tyske teknologiske institut i Rosenheim. Beregninger foretaget i vores firma for danske forhold har vist endnu bedre resultater end i Centraleuropa. Det store varmetab ved vinduerne sker langs vinduesrammerne. Ved at anbringe vores systemer ude på siderne af vinduerne opnår man de mest optimale resultater.

Hele året mærkes det forbedrede indeklima, som folien giver, Om vinteren holder folien på varmen i lokalerne og om sommeren holdes varmen ude. I Begge tilfælde spares store beløb ved et fald i energiforbruget.

I modsætning til fastsiddende film kan Opalvario rulles op forår og efterår elller på en gråvejrsdag, hvorved man undgår forvrængning af dagslyset. Desuden har man hele året den ekstra fordel af folien modvirker generende blænding med sollys af computerskærme. Da folien er produceret i plisseform undgår man den ellers ofte meget generende bølgen af folien. Regulering af solfolien kan eventuelt styres elektrisk.​