Ring på telefon 43 45 08 16

Kontakt

Fabriksparken 23, 2600 Glostrup
(indkørsel om hjørnet fra Farverland)


Telefon +45 43 45 08 16
Telefax +45 43 43​ 33 13
E-mail: euroflexdesign@adr.dk

CVR-nummer: 25538099

Originale Træpersienner

​Vores firma er markedsførende med originale håndlavede træpersienner. Der anvendes kun ægte træsorter. Persiennerne produceres efter mål. De passer derfor nøjagtigt. Træpersienner kan holde i årtier, da der bruges de bedste råvarer, gennemprøvede metoder og miljøvenlige materialer.

Ved produktionen er der gjort en særlig indsats for at undgå sundhedsfarlige stoffer. Som helhed er produktionen også tilpasset CRS systemet.

Persiennerne produceres både til inden- og udendørs brug. Som noget helt specielt fremstiller vi træpersienner flot hvid-laserede eller malede i bestemte farver eftet eget valg. Vi kan også levere "træpersienner" med metallameller.

Træpersiennerne produceres i mange forskellige træsorter nemlig: ask, lind, eg, bøg, kirsebær, mahogni, teak, valnød og wenge. Desuden kan vi levere billigere persienner af lindetræ med bejsede oveflader i andre træsorter.​

Lamellerne produceres i følgende bredder:​

  • 35 mm
  • 50 mm
  • 60 mm​

De kan monteres med enten 2 mm textilstiger eller med gjorde i følgende bredder:

  • 13 mm
  • 24 mm
  • 36 mm

​Gjorder og stiger findes i mange farver. Persiennerne kan leveres med vores originale snekkehjul med manuelt snoretræk. De kan også leveres med en metaloverkasse med elektrisk betjening, også med fjernbetjening. Vi kan også levere i specielle former f.eks. trekantede eller runde persienner.

Firmaet har siden 1940 produceret ca. 150,00 træoersienner.

Træpersiennerne demonstreres gerne i vores show room. Efter aftale tager vi også mål og monterer. Vi har en omfattende referenceliste.